Voetpraktijk Ilona

Voetpraktijk Ilona is een praktijk voor 

Gespecialiseerde voetverzorging & Sportpedicure.

Gelegen op 2 locaties, 

Nieuwstraat te Tienen 

en 

Schaliestraat te Vlezenbeek 

De praktijk is toegankelijk voor iedereen.

De praktijk is gespecialiseerd in medische- en sportpedicure.
Onze praktijken staat voor een kwalitatieve, vakbekwame en hygiënische voetverzorging.


De kindervoet

Kindervoeten groeien razendsnel, daarom is het belangrijk dat ze goed ondersteund worden. Hoe zit het precies met de ontwikkeling van kindervoeten. 

De voeten en benen van een kind zijn nog in de groei en er kunnen daarom andere klachten ontstaan dan bij volwassenen. Kinderen hebben daarom soms een ander behandeltraject nodig. 

Hoe kies je de juiste maat en schoen? 

En wat is beter: veters of klittenband?

Om die reden  kunnen ook de kids  terecht in de voetpraktijk voor advies.

Voettrainingen

Hoewel het misschien overbodig of zelfs onbelangrijk lijkt, is het hebben van sterke voeten van essentieel belang om problemen zoals nachtelijke pijn, spasmen en krampen te voorkomen.

Ze ondersteunen al het gewicht van je lichaam en laten je van hier naar daar lopen. Sterkere voeten kunnen je overal naartoe dragen. Desondanks geef je ze misschien niet de verzorging die ze verdienen.

Je huidige schoenen zouden ze bvb zwak, stijf of zelfs misvormd kunnen maken. Pijn wordt een dagelijkse norm en je weet misschien niet wat je moet doen. Daarom is het een goed idee om een oefeningsroutine voor sterkere voeten te starten. Je kunt het zelfs thuis doen!

Voetpraktijk Ilona organiseert regelmatig voettrainingen voor voeten met en zonder klachten, in kleine groepjes voor wie geintresseerd is .