Handverzorgingen

Correcte handverzorging!

De meest frequente problemen die voorkomen door een verkeerd uitgevoerde manicure is een ontsteking van de nagelwal of infecties door het hardhandig terugduwen van de nagelriem. Daardoor zien we soms ook dat de nagelplaat loskomt van het nagelbed. 'Het hefboomeffect van dikke gelnagels, maar het kan ook komen door het overmatig reinigen met scherpe voorwerpen onder de nagelrand.

Het is onze taak/ons doel om klanten goed te adviseren om regelmatig te oliën of crèmes te gebruiken. 'Nagels zijn net als haren inderdaad 'dood'. Dat wil zeggen dat er geel bloed door loopt. Het bestaat uit keratine, ook wel verhoornde huidcellen. Toch hebben crèmes en olie wel zin. De keratine blijft veel soepeler bij insmeren en daardoor breken nagels minder makkelijk.'

GEEN Russian manicure bij NBF!

De welbekende Russian manicure wordt NIET uitgevoerd in de praktijk, u hoeft het dus niet te vragen.    'Het terugduwen en het verwijderen van de nagelriem verhoogt het risico op een nagelwalontsteking (paronychium) en green nails. De nagelriem zorgt ervoor dat er geen water, gisten en bacteriën onder de nagelriem kunnen komen' en heeft dus een zeer belangrijke functie.

Hygiëne in de praktijk staat zeer hoog, steeds desinfecteren en steriliseren van materialen wordt zeer belangrijk gevonden, ook bij de handverzorgingen. 

We helpen u hier graag bij het bieden een correcte  handverzorging, ook geven van advies naar producten en doorverwijzen waar nodig.

Manicure

€25

Manicure met Biab/gellak

€42

Gellak verwijderen (incl manicure)

€40

Verstevigen/bijwerken van natuurlijke nagel met soft light gel

€48

Kunstnagels met soft light gel

€77

Kunstnagel verwijderen (incl manicure)

€55