Over ons

               Schoonheidssalon | Voetpraktijk 

De gespecialiseerd voetverzorger staat in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen alsook professionele adviesverlening over goede schoenen en voethygiëne. De gespecialiseerd voetverzorger maakt komaf met eeltpitten, eeltplekken, ingegroeide nagels, kalknagels, schimmelnagels, kloven en andere pijnlijke aandoeningen.
De nadruk ligt bij de gespecialiseerde voetverzorging op: 

Preventief: het voorkomen van voetaandoeningen - Curatief: het niet-invasief behandelen van nagel - en huidaandoeningen van de voet - adviserend: betreffende optimale hygiëne en voetcomfort. (meer info zie 'gespecialiseerde voetverzorging')

Sinds december 2018 bevindt de voetpraktijk zich op twee locatie die elk voorzien zijn van het nodige apparatuur. (meer info zie contact)

De specialisatie sportpedicure betekent dat de gespecialiseerde voetverzorger specifieke kennis en kunde heeft in relatie tot het beoefenen van sport. De sportpedicure verbetert en/of optimaliseert de conditie van de voeten van de atleet. Ook in de preventie van voetproblemen bewijst de sportpedicure haar nut. (meer info zie 'De Sportvoet'


Welkom,

Wij bieden U een totaalconcept aan van:

Beauty, Well Being tot Slimming. 

Energetische en natuurlijke huidverzorging met de vijf elementen. Ons doel: je innerlijke en uiterlijke schoonheid te vergroten door verzorgingen en technieken toe te passen die oorzakelijk werken en je van binnenuit mooier maken.

Iedere gelaatsverzorging en lichaamsverzorging wordt gepersonaliseerd op basis van een uitgebreide (huid)analyse en uitgevoerd met de hoogwaardige Zwitserse natuurlijke producten van PHYTO 5. Tijdens de professionele verzorgingen maken we ook gebruik van oosterse lymfedrainage. Deze verzorgingen zuiveren je lichaam, waardoor je je lichter en vitaler voelt en er slanker en stralender uitziet.

Onze Zensa massages maken de spanningen uit je lichaam los, zodat de energie weer volop kan stromen, langs jou spieren, tot aan de topjes van jou tenen.

Als afslankconsulent krijgen klanten advies over de verandering van hun levensstijl met als doel op gezonde wijze gewicht te verliezen. 

Binnen de gebruiksmethodes van LignaVita kan men ook begeleid worden in een eenvoudig eiwitdieet.

Onze make-up (natuurlijk en permanent) zorgen voor de ultieme stijlvolle afwerking.

Handen en nagels zoals niemand anders ze heeft. Onze innovatieve hand- en nagelproducten resulteren in flexibele, dunne, veerkrachtige nagels die bestendig zijn tegen scheurtjes. U kan bij ons terecht voor een verzorgende manicure, gellak of soft light gel nails. 

Het aanbod van Nail & Body Fashion is voor iedereen die met natuurlijke kwaliteitsproducten en technieken optimaal jong en energiek wil blijven.

U kan bij ons ook terecht in de Voetpraktijk voor een Gespecialiseerde voetverzorging of Sportpedicure.